DIN VEJ TIL BEDRE SØVN

KOM DINE SØVNPROBLEMER TIL LIVS

Tilbydes også online

Få bedre og god søvn

Søvnproblemer og søvnmangel kan æde din livskvalitet, da den stjæler dit humør, dit velvære, dit helbred og kan være årsagen til din stress. Måske har du vænnet dig til, at det er sådan, du har det, men du behøver ikke at nøjes. Få styr på din søvn og få dit liv tilbage med energi og overskud.

Forestil dig, at du vågner frisk og veludhvilet og springer ud af sengen med forventningen om, at en ny dejlig dag venter. Det lyder godt, men for dig, der over længere tid, måske måneder eller år, ikke har sovet godt og nok, kan det næsten lyde utopisk.

Søvn er en fysiologisk nødvendighed for vores krop. Vi kan ikke overleve uden søvn. Faktisk kan vi blive syge af manglende søvn og også leve et kortere liv. God saøvn er på alle måder en god investering.

Der kan være mange årsager til, at du ikke sover godt og nok. Det kan eksempelvis være:

Uanset årsagen til din manglende søvn, kan du få hjælp til at genoprette den gode søvn i et Søvnforløb.

De fleste er ikke i tvivl om, om de får nok søvn, da manglende søvn i høj grad påvirker vores dag. Mange har imidlertid “vænnet” sig til, at sådan er det for dem. Eller de har overbevist sig selv om, at de kan klare sig med få timer. Men får de først oplevelsen af at være udhvilede, er de ikke i tvivl om, hvordan det burde være.

Der er forskellige tegn på, at du får for lidt søvn:

9 gode råd til bedre søvn

Kan du genkende ovenstående adfærd, kan det være en god idé at foretage nogle justeringer. Her får du nogle gode råd til at forbedre dine vaner i forhold til søvn. 

Gode råd til god søvn søvnvejleder anja enggren

Hvordan ser min rejse mod bedre søvn ud?

Et søvnforløb er meget individuelt. Som udgangspunkt vil et forløb vare mellem 6 og 12 uger. Rejsen består overordnet af:

Trin 1

Vi starter med en afklarende samtale

Trin 2

Du fører søvndagbog i 14 dage

Trin 3

Samtale, hvor du får lagt en personlig søvnplan ud fra søvnanalyse

Trin 4

Opfølgninger og justeringer ugentligt i max 3 måneder

UGE 1: Første afklarende samtale

I den første afklarende samtale lærer vi hinanden at kende. Vi afdækker din søvnhistorik, og taler kort om de væsentligste årsager og udløseren af dine søvnproblemer.

Tilliden er altafgørende for samarbejdet om at forbedre din søvn. Det samme er dit arbejde med at ændre søvnvaner og -adfærd mellem samtalerne. Beslutter du dig for at fortsætte på søvnforløbet, bliver du introduceret til søvndagbogen og får de første indledende råd til at forbedre din søvn.

UGE 3: Gennemgang af søvndagbog og handlingsplan

Under denne samtale går vi spadestikket dybere. Vi tager en temperatur på dit liv og går også i dybden med din søvnhistorik. Ud fra din 14 dages søvndagbog lægger jeg en plan for, hvordan du kan forbedre din søvn afhængigt af, hvad søvndagbogen fortæller om søvnrytme, aktivitet, adfærd mv. og hvad du ellers fortæller om dit liv, der kan have indflydelse på din søvn. 

Du får råd og vejledning til, hvad og hvordan du kan ændre vaner. Du bliver hele vejen fulgt tæt, og vi justerer løbende planen, efterhånden som din søvn bliver bedre. 

Samtaler og opfølgning

Efter de indledende uger er du godt på vej og igang med at forbedre din søvn på den lange bane. Vi bruger ingen quickfix og genveje, men arbejder målrettet på, at du får en bedre søvn på lang sigt. 

anja enggren stresscoaching

Hvorfor kan jeg hjælpe dig?

Som både søvnvejleder, stresscoach og sorgrådgiver har jeg de bedste forudsætninger for at hjælpe dig i mål med en bedre søvn. At jeg i høj grad også forstår og genkender stressproblematikkerne er vigtigt i forhold til søvnen. 

Personligt har jeg selv været påvirket af dårlig søvn i længere perioder, og jeg ved derfor, hvor ødelæggende en dårlig søvn kan være for ens livskvalitet. 

Som søvnvejleder er jeg interesseret i, at du får den optimale søvn, som kan være nøglen til at løse mange andre udfordringer i dit liv, herunder stress. 

Du investerer i resten af dit liv, da dette forløb vil være nøglen til at genskabe energi og overskud. Søvn øger livskvaliteten, dit mentale og fysiske helbred, markant, og du vil have overskud til at arbejde med andre problematikker i dit liv, eller bare glæde dig over at lysten til at være social, at grine samt at være noget for dig selv andre er vendt tilbage. 

Dit udbytte af søvnforløbet kan være...

6-ugers online søvnforløb mod bedre søvn

Er dine søvnproblemer ikke blevet kroniske, men et problem du selv kan rette op på med viden om søvn og de rette værktøjer, kan dette online forløb være noget for dig. Du får serveret metoden mod bedre søvn og bliver guidet hele vejen.

Scroll to Top

Drømmer du om en hverdag med glæde, energi og overskud?

Få adgang til webinaret… 

“Nej tak til stress – Ja tak til bedre søvn” 

og få værktøjer til at komme stress til livs samt gode søvnråd til at optimere din søvn fra i dag. 

Du tilmelder dig samtidig inspirerende nyhedsbrev om stress og søvn, nyheder og kurser – nul spam.