stressforløb hos stresscoach anja enggren

Lones verden blev større og stressen mindre

Case: Når en psykolog ikke er løsningen - hvad er så?

Kender du det, at maven knuger sig sammen, vejret trækker du kun helt oppe i brystkassen, måske har du let til tårer, og hukommelsen svigter gang på gang? Sådan havde Lone det. Se her hvad Lone fik ud af sit stressforløb.

”Efter gentagne gange med stress og en fornemmelse af, at jeg igen var på vej ud over kanten, syntes jeg, det var på tide at prøve noget nyt og få ændret de gamle dårlige vaner.”

Lone kontaktede mig i slutningen af november og var en smule skeptisk, indtil vi havde mødtes første gang.

”Jeg oplevede Anja som en indlevende modspiller😊- og bestemt også medspiller. Hun har været god til at sætte problemerne i perspektiv, og jeg har haft rigtig mange AHA-oplevelser. Hun har været rigtig dygtig til at skubbe til mig, nogle gange også provokere, og for det meste lod hun mig selv gøre arbejdet.”

”Jeg kom og kunne dårligt nok kunne fortælle om mig selv uden at knække over i tårer, og gradvist åbnede en større og større verden sig omkring mig. Det føles som en knude, der langsomt er bundet op.”

stresscoaching

Som altid i et stressforløb har Lone arbejdet med sig selv ved hjælpe af refleksionsøvelser imellem vores samtaler. ”Jeg har lært at stoppe op og få styr på mine tanker. Når jeg er presset, har jeg nu større selvindsigt og kan stoppe op og tænke over, hvad der sker og få “den” parkeret. Generelt har jeg fået mere selvindsigt. Jeg er ikke længere flov over mine “dårlige” sider og i takt med, at de nu er synlige, kan jeg rent faktisk gøre noget ved dem.”

”Jeg prøver at træde et skridt tilbage – observere situationen og trække vejret. Det sidste er det allervigtigste, og det føler jeg kommer af sig selv – efterhånden.”

 

Lone Rytter sluttede sit forløb i marts 2021 med ordene: ”Jeg har jeg allerede anbefalet Anja til andre.

Alle fortjener at få gjort noget ved deres stress. Jeg har været til psykolog – som bare syntes, at det var synd for mig. Jeg havde brug for værktøjer til at komme videre, og det føler jeg, at jeg har fået.”

 

Hvis du også vil have konkrete værktøjer til at komme godt videre med dit liv og leve dit liv – ikke bare overleve, så kontakt mig for at høre, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Bedste hilsner

Anja Enggren

Stresscoach, Sorgrådgiver & Søvnvejleder

Se hvad andre har fået ud af deres stressforløb
 
“Anja hjalp mig, da jeg var helt nede og skrabe bunden med en belastningsreaktion ovenpå en meget intens og udfordrende periode på arbejdet. Hendes, i starten, helt konkrete øvelser, eksempelvis den halve times gå-tur om dagen, faste sovetider – minimum 8 timer og mindfulness, var lige hvad jeg havde brug for for at genfinde roen indeni. Og jeg begyndte stille og roligt at have lyst til livet igen. Senere fulgte afklaring af værdier for bedre at kunne prioritere og finde frem til uhensigtsmæssige vaner, samt træning i nye leveregler. Hårdt arbejde ja, men hele tiden under virkelig kompetent vejledning fra Anja, som med sin åbne og ikke-vurderende tilgang, skaber det tillidsfulde rum, der er behov for.”
Anna
Projektleder
 
“Anja er utrolig nærværende og dygtig til at skabe et trygt rum til lige den man er. I en kaotisk og svær tid, var Anja en stor støtte for mig og hjalp mig til at få øje på hvad der egentligt er vigtigt for mig, og hvordan jeg kunne komme videre med mine egne værdier på en god måde. Jeg vil til hver en tid give Anja mine varmeste anbefalinger.”
Anne
Project Manager
 
 
DEL DETTE INDLÆG
ANDRE INDLÆG
Scroll to Top

Drømmer du om en hverdag med glæde, energi og overskud?

Få adgang til Anja Enggrens Inspirationsunivers og tag dermed de første skridt mod bedre livskvalitet.

Find webinaret Nej tak til stress – Ja tak til bedre søvn, test, lydfiler, stress-og søvnråd mv.

Du tilmelder dig samtidig nyhedsbrevet primært vedr. stress, sorg og søvn – nul spam.