fbpx

Få hjælp til at skabe
positive forandringer i dit liv

– og find nye veje

Coaching - en investering i dig

Coaching kan være vejen til at genfinde ressourcer og energi til at skabe de forandringer, du ønsker. Coaching er en samtale, hvor coachen via spørgeteknik, forskellige metoder, redskaber og modeller gør dig i stand til selv…  

Du beslutter, hvor samtalen skal starte og ende, så vi målrettet arbejder med og har fokus på det, der fylder hos dig. Formålet med coachingen er, at du bliver i stand til at træffe gode beslutninger for dig og dit liv.

Coach og mentor

skab positive forandringer

De fleste af os ønsker at få det bedste ud af livet, men det falder os ikke altid lige nemt.

Oplever du, ligesom mange andre, at du ikke når de mål, du sætter dig, eller er du usikker på, hvor du er på vej hen? Eller har du glemt at passe på dig selv i farten, mistet troen på dig selv og ladet andre bestemme din vej?

Sådan behøver det ikke være. En coachingsamtale giver dig nye indsigter og perspektiver på din situation, og du vil opleve øget energi og lyst til at bryde vaner, ændre mønstre og skabe positive forandringer i dit liv. Det handler om at tage små vigtige skridt, der i sidste ende gør en stor forskel for dig.

Med coaching kan du f.eks….

Du er den vigtigste i dit liv, og du fortjener at få det bedste ud af det.

Coaching for unge

Er du ung og ved at drukne i de utallige muligheder og valg, du skal tage stilling til, og er du derfor usikker på, hvilken vej du skal vælge? Eller presser eksamensperioden dig ekstra hårdt?

En coaching session for unge kan bl.a. handle om at

Slip af med stress

3. G ser lysere ud

Overblik, indsigt og handlemuligheder skabte lyset for enden af tunNellen for Mathilde på 17 år

Mathilde, en ung pige på 17 år, som går i 2. G, har det så skidt, at hun to gange har besøgt lægen på grund af fysiske symptomer. Hun har haft en dårlig oplevelse med en prøveeksamen og har stadig to forestående eksamener, der skal overstås, inden ferien banker på døren. Da Mathilde fortæller om sin pressede hverdag, går det op for hende, at hun faktisk selv kan gøre noget ved det, der presser hende. Mathilde laver derfor et overblik over hendes nye liv, hvor hun skarpt prioriterer, hvad hun vil bruge sin tid på i forhold til, hvad der er vigtigt for hende. Dermed får Mathilde skabt en personlig handlingsplan, hun helt konkret kan handle på, fra hun gik ud af døren. Og hun får øje på nye muligheder og ting, hun ikke vil bruge tid på fremadrettet. Den personlige handlingsplan er både kortsigtet – de næste 14 dage – samt langsigtet for, hvordan hendes 3. studieår i gymnasiet skal se ud. Mathilde er synligt lettet, da hun forlader sin første coaching.

Drømmer du om en hverdag med glæde, energi og overskud?

Få hjælp her og nu. Start i dag.

Få tilsendt 3 gratis videoer til at genfinde glæden i dit liv. 

Herefter modtager du inspiration til at tage de næste skridt mod at genfinde glæde, energi og overskud.