HJÆLP DIN MEDARBEJDER
FÅ EN INTERN SAMARBEJDSPARTNER - GEVINSTERNE ER MANGE

DIN PROFESSIONELLE SAMARBEJDSPARTNER

MEDARBEJDERE ER I DE FLESTE VIRKSOMHEDER I DAG DEN VIGTIGSTE OG DYRESTE RESSOURCE. AT MISTE EN MEDARBEJDER ELLER HAVE EN SYGEMELDT MEDARBEJDER KAN KOSTE VIRKSOMHEDEN 75 - 150 % PROCENT AF EN ÅRSLØN ELLER FRA KR. 500.000. SÅ HVAD KAN DIN VIRKSOMHED GØRE FOR AT FASTHOLDE MEDARBEJDERE?

Alt afhængig af hvilken undersøgelse du hælder til, er det voldsomt dyrt for virksomheder at miste medarbejdere.

Derfor er det en god idé at tænke i, hvordan du kan hjælpe og støtte en medarbejder i krise. Lykkes du med det, vil du ikke alene øge trivslen hos medarbejderen, men også øge arbejdsmiljøet generelt, idet det vil skabe tryghed at se, at man kan forvente at blive hjulpet og støttet, hvis man ikke har det godt.  

Det vil skabe trivsel, åbenhed og ærlighed omkring hvordan man har det, og det er især vigtigt i forhold til stress og sorg, som fortsat er skamfuldt og tabuiseret. 

Hvad tilbyder vi virksomheder?

Anja Enggren - sorg samtaler

En lille investering - med en stor gevinst

Karrierecoaching og outplacement forløb

Udover stress og sorg kan vi også hjælpe medarbejdere videre enten internt i større virksomheder eller til nyt job uden for virksomheden. 

En medarbejder, der trives dårligt, kan ofte omplaceres og blomstre op i en ny rolle i virksomheden til gavn for både medarbejder og organisation. 

Og nogen gange kan det af mange forskellige årsager være nødvendigt at afskedige en medarbejder. I begge tilfælde kan vi hjælpe medarbejderen godt videre i et internt karrierecoachingforløb eller et outplacement forløb. 

Coaching-session
Scroll til toppen

Drømmer du om en hverdag med glæde, energi og overskud?

Få adgang til Anja Enggrens Inspirationsunivers og tag dermed de første skridt mod bedre livskvalitet.

Find webinaret Nej tak til stress – Ja tak til bedre søvn, test, lydfiler, stress-og søvnråd mv.

Du tilmelder dig samtidig nyhedsbrevet primært vedr. stress, sorg og søvn – nul spam.