FIND DIN VEJ OG DIT SANDE JEG
Genfind glæden i dit liv - og forebyg stress

Få energi, overskud og glæde

Drømmer du om et liv i ro og balance, hvor du kan mærke en grundlæggende glæde boble, og hvor du har energi og overskud til at passe på dig selv og gøre dig selv og andre glade?

En gennemgående grund til…

  • at vi ikke er glade i vores liv, 
  • at vi ikke har overskud og energi, 
  • at vi er i ubalance og 
  • måske endda har fysiske symptomer på stress, 

…er, når vi ikke er tro mod os selv. Hvad betyder det at være tro mod os selv? Det betyder f.eks. at vi er gode til at lytte til os selv. At vi er gode til at følge vores egen vej, og ikke andres veje. At vi ved, hvad vi har lyst til, og hvad der gør os glade, og derfor kan træffe de rigtige beslutninger for os selv, så vi giver os selv mulighed for at leve det liv, vi ønsker og drømmer om at leve. Det betyder også, at vi tør forfølge drømme, fordi vi ved, at vi er det værd. Vi må gerne leve et godt liv. Vi har ret til det.

 

For mange kan dette være svært. Vi er måske opdraget til, at vi skal yde, før vi kan nyde. Måske har vi med fra barndommen, at livet ikke bare handler om at have det godt. Derfor kan vi være overbeviste om, at vi ikke fortjener det, eller at det er så langt ude at ønske mere for os selv, at vi tænker, ”at det nok ikke vil lykkes alligevel, selvom jeg prøver”. Det kan også handle om, at vi jagter ros og anerkendelse ved at hjælpe alle andre, og derfor i farten helt glemmer at stoppe op og mærke efter hos os selv og stille spørgsmålet, “hvad har jeg egentlig lyst til?” Et spørgsmål der kunne styrke dit selvværd frem for din selvtillid. 

 

Men du har ret til et glad og godt liv. Og tager du med på denne rejse, vil du blive støttet og holdt i hånden hele vejen i din proces mod et liv, hvor du finder din egen sande vej, lærer at være ærlig overfor dig selv og dine værdier og får en ny bevidsthed om, hvad du vil, og hvordan du opnår det. Du sætter dine ønsker og drømme på dagsordenen, og du får metoder til at gå efter dem.

 

Udover værktøjer og min sparring får du efter hver samtale en lydfil med hjem, som mentalt vil støtte dig på din rejse, og hjælpe dig med at nå de mål, du sætter dig og støtte dig i de valg og beslutninger, du træffer undervejs.

Du kan forvente:

Hvordan ser min rejse ud?

Rejsen består overordnet af…

Hvordan ser de enkelte rejsemål ud?

 

Forløbets indhold ser som udgangspunkt ud, som beskrevet nedenfor. Din rejse vil være individuel og fleksibel og altid fokusere på det, der giver mening for dig, så du når i mål med det, du drømmer om.

1. Indledende SAMTALE - "uge 1"

I den første indledende samtale lærer vi hinanden at kende. Vi tager en temperaturmåling på dit liv og afdækker, hvad du konkret ønsker at opnå med forløbet. Hvad drømmer du om? Hvad frygter du? Hvad kæmper du med? Altså en indledende snak hvor vi skaber basis og tillid for samarbejdet, og hvor du får en fornemmelse af og en introduktion til, hvordan vi kommer til at arbejde med din forandring de næste 3 måneder. Tilliden er altafgørende for din udvikling. Det samme er arbejdet mellem samtalerne, som vi derfor også taler om.

Du får råd til, hvordan du skal passe på og vise omsorg for dig selv, og du får udleveret materialer og får introduktion til, hvordan du skal arbejde videre de næste 14 dage.

Din rejse starter for alvor, når du går hjem efter vores første samtale.

Anja_Enggren_0361 kopi

2. samtale - den gode hverdag - "uge 3"

Der er langt flere hverdage end weekender og ferier, så hvordan ser din gode hverdag ud, og hvordan er den forskellig fra den hverdag, du oplever. Vi vil arbejde med at skabe mere glæde og energi i din hverdag, og fjerne det, der dræner dig, tager din energi og sluger dine ressourcer. Jo mere du fylder din hverdag med aktiviteter, der gør dig glad, jo mere energi vil du få til at fortsætte din rejse mod at finde dit sande jeg.

 

3. samtale - Din ledestjerne - "uge 5"

At kende vores værdier er essentielt i at finde sit sande jeg og sin egen vej. Værdierne er vores ledestjerne til at træffe gode beslutninger og valg i vores liv. De hjælper os med at være ærlige og tro overfor os selv. Men det kræver, at vi er bevidste om vores værdier for at kunne guide og lede os selv i overensstemmelse med dem. Vi kortlægger derfor dine værdier, så du kan tegne din egen ledestjerne, som vil guide dig på resten af din rejse i livet.

Du vil også under denne samtale blive bevidst om, hvad det gør ved dig, hvis du ikke lever i overensstemmelse med dine værdier, og du lærer, hvordan du kan holde fast i dem og efterleve dem.

4. samtale - dit sande jeg - dit indre kompas - "uge 7"

Dine værdier er nu på plads, og du har gjort dig de første erfaringer med at efterleve dem. Vi fokuserer nu endnu mere ind på dit sande jeg og din vej. Jo mere tilfreds du er med dig selv og det du gør, jo bedre får du det med dig selv. Det styrker din selvfølelse, at du lytter til dig selv og tager dig selv alvorligt. Følger du andres sandheder, vil du opleve konflikter med dig selv, og det er den største trussel mod din trivsel og balance. Det kan endda være grobund for stress og fysiske symptomer/reaktioner mentalt og i din krop. Du vil derfor lære, hvordan du er ærlig over for dig selv og står ved den, du er, ved at lytte til dig selv og følge din indre stemme.

 

5. samtale - fremtid og mål - "uge 10"

Igennem de foregående 4 samtaler har du i den grad kigget ind ad og arbejdet med dit sande jeg og lagt stenene til din sande vej. Nu er det blevet tid til at kigge lidt ind i fremtiden. Hvad ønsker du i dit liv? Hvad drømmer d om? Du får konkrete værktøjer til at arbejde med dine drømme og sætte dig kort- og langsigtede mål i forhold til, hvad der giver mening for dig. Dine mange refleksioner gennem 2,5 måned vil hjælpe dig på vej. Du er på din rejse blevet bevidst om, hvad du ønsker mere af, men også hvad du ønsker mindre af i dit liv.

opfølgende online samtale - "uge 12"

Vi afslutter forløbet med en opfølgende samtale, hvor vi vender dit fremtids- og målarbejde. Du vil herefter være en del af rejseholdet via den lukkede Facebook gruppe, hvor du fortsat kan få støtte i at fastholde dine drømme og mål og få sparring med mig og de øvrige rejsepassager, som er på samme rejse som dig.

Efter gentagne gange med stress og en fornemmelse af, at jeg igen var på vej ud over kanten, syntes jeg, det var på tide at prøve noget nyt og få ændret de gamle dårlige vaner. Jeg oplevede Anja som en indlevende modspiller - og bestemt også medspiller. Hun har været god til at sætte problemerne i perspektiv, og jeg har haft rigtig mange AHA-oplevelser. Hun har været rigtig dygtig til at skubbe til mig, nogle gange også provokere, og for det meste lod hun mig selv gøre arbejdet. Jeg kom og kunne dårligt nok kunne fortælle om mig selv uden at knække over i tårer, og gradvist åbnede en større og større verden omkring mig. Det føles som en knude, der langsomt er bundet op. Jeg har lært at stoppe op og få styr på mine tanker. Når jeg er presset, har jeg nu større selvindsigt og kan stoppe op og tænke over, hvad der sker og få "den" parkeret. Generelt har jeg fået mere selvindsigt. Jeg er ikke længere flov over mine "dårlige" sider og i takt med, at de nu er synlige, kan jeg rent faktisk gøre noget ved dem. Jeg prøver at træde et skridt tilbage - observere situationen og trække vejret. Det sidste er det allervigtigste, og det føler jeg kommer af sig selv - efterhånden. Jeg har jeg allerede anbefalet Anja til andre. Alle fortjener at få gjort noget ved deres stress. Jeg har været til psykolog - som bare syntes, at det var synd for mig. Jeg havde brug for værktøjer til at komme videre, og det føler jeg, at jeg har fået.

Lone Rytter

Kontakt mig for en gratis afklarende samtale for at sikre, at vi er et godt match. 

Du investerer i resten af dit liv, da dette forløb vil skabe varige forandringer, et ændret mindset og værktøjer til at leve et glad og bevidst liv, fordi du har fundet din sande vej og ved, hvordan du skal være ærlig overfor dig selv. Det er fundamentet til at stå stærkt og undgå stress. 

Dit udbytte af denne rejse er...

Scroll til toppen

Drømmer du om en hverdag med glæde, energi og overskud?

Få adgang til Anja Enggrens Inspirationsunivers og tag dermed de første skridt mod bedre livskvalitet.

Find webinaret Nej tak til stress – Ja tak til bedre søvn, test, lydfiler, stress-og søvnråd mv.

Du tilmelder dig samtidig nyhedsbrevet primært vedr. stress, sorg og søvn – nul spam.