Karrierecoaching

– Få hjælp til at finde den levevej, der gør dig glad

Få Arbejdsglæden tilbage i dit liv

Er du uden job, ønsker du at skifte spor, eller vil du blot have hjælp til at tage næste skridt i din karriere, så er du landet det rigtige sted.

Vi bruger rigtig mange timer af vores liv på job og sammen med kollegaer. Derfor er det vigtigt, at vi har det rigtige job. Et job, der gør os glade. Et job, vi glæder os til at stå op til. Måske endda et job, der også giver mening for os. Vi tillægger hver især vores job forskellig værdi. Det vigtigste er, at du finder overensstemmelse mellem dine ønsker, værdier og dit job.

 

En karrierecoaching vil selvfølgelig tage udgangspunkt i dig, og hvad du synes, der er vigtigt i forhold til dit næste job. Med udgangspunkt i dine værdier, interesser, evner og kompetencer bliver du bevidst om, hvad der er det rigtige for dig, og du vil få råd og sparring på præcis dine behov, som også kan være kortlægning og brug af netværk, opdatering af CV og LinkedIn profil og sparring på din ansøgning.

 

Altså et skræddersyet forløb til dine behov, som selvfølgelig danner basis for, at du får dit næste ønskejob.

 

Jeg glæder mig til at hjælpe dig på vej med f.eks….

Et ønske om karrierecoaching kan både bunde i en opsigelse eller et ønske om at skifte spor, hvilket igen kan bunde i mange årsager. En opsigelse i dag skyldes sjældent dårlig opførsel eller mangel på kompetencer, men oftere organisationsændringer, outsourcing af ens opgaver, optimeringer i virksomheden. Jeg har selv oplevet det. Både at skifte spor flere gange i min karriere, men også at blive opsagt i store organisationer, og ved hvordan det kan påvirke en. Det gør mig i stand til at sætte mig i dit sted og hjælpe dig med at flytte dig fra A til B. 

Hvorfor er karrierecoaching værdifuld for dig?

Et outplacement forløb tager den tid, der skal til, for at du når i mål. 

Afklarende samtaler, coaching, refleksioner, hjemmearbejde og online møder bringer dig tættere på dine drømme. 

Vil du hjælpe dine medarbejdere videre?
- Få en virksomhedsaftale om outplacement forløb

Vil du som virksomhed hjælpe en kollega/medarbejder godt videre til sit næste job? Med et outplacement forløb kan du give medarbejderen det bedste afsæt. Forløbet vil styrke og motivere medarbejderen til at finde det bedste jobmatch. Har I som virksomhed været nødt til at afskedige en medarbejder, er det ikke kun en CV opdatering og en kompetenceoversigt, der bringer medarbejderen videre. Der kan også ligge et arbejde i at løfte personen og pudse selvtilliden af, ligesom en værdiafklaring kan bringe personen et helt andet sted hen, end vedkommende havde tænkt i første omgang. Uanset hvad, handler det om at hjælpe medarbejderen i mål med et nyt job, og med fokus og afsæt i den enkelte, vil det lykkes. 

anja enggren
Scroll til toppen

Drømmer du om en hverdag med glæde, energi og overskud?

Få adgang til Anja Enggrens Inspirationsunivers og tag dermed de første skridt mod bedre livskvalitet.

Find webinaret Nej tak til stress – Ja tak til bedre søvn, test, lydfiler, stress-og søvnråd mv.

Du tilmelder dig samtidig nyhedsbrevet primært vedr. stress, sorg og søvn – nul spam.