Tilmeld dig onlinekurset -
Få opskriften på den gode nattesøvn
Næste onlinekursus starter 10. januar 2022

Glæd dig til en masse viden om søvn, søvnadfærd, søvnhygiejne, søvnstruktur samt søvnrytme. Du får også lydfil til afspænding og bliver guidet hele vejen. 

Gå ikke glip af det, du ikke vidste om søvnproblemer.

LIDER DU AF SØVNproblemer?
FÅ OPSKRIFTEN PÅ DEN GODE NATTESØVN

Manglende søvn kan æde din livskvalitet. Den æder dit humør, dit velvære, dit helbred og kan være årsagen til stress. Måske har du vænnet dig til, at det er sådan, du har det, men du behøver ikke at nøjes. Få styr på din søvn og få dit liv tilbage med energi og overskud.

Forestil dig, at du vågner frisk og veludhvilet og springer ud af sengen med forventningen om, at en ny dejlig dag venter. Det lyder godt, ikk’? Men for dig, der over længere tid, måske måneder eller år, ikke har sovet godt og nok, kan det næsten lyde utopisk. 

Uanset årsagen til dine søvnproblemer, kan du få hjælp til at genoprette og tage de første skridt mod den gode søvn med dette onlinekursus.

Du er formentlig ikke i tvivl om, at du får nok søvn eller for lidt søvn, da manglende søvn påvirker din dag. Mange har imidlertid “vænnet” sig til, at sådan er det for dem. Eller de har overbevist sig selv om, at de kan klare sig med få timer. Men får de først oplevelsen af at være udhvilede, er de ikke i tvivl om, hvordan det burde være. 

Der er forskellige tegn på, at du får for lidt søvn: 

Er du i tvivl, om du lider af søvnmangel, så kan denne lille test give dig indikationer af, hvor søvnig du er?

Har du svært ved at overskue dagen? Vrisser du af din partner og måske børn og kollegaer? Har du skåret sociale aktiviteter fra? Har du taget lidt på i vægt? Kan du ikke overskue at motionere? Spiser du usundt og har brug for stimulerende drikkevarer og snacks for at komme gennem dagen? Og er du landet her, fordi du allerede ved, at du sover for lidt og ikke godt nok, så kan du roligt fortsætte. Der er hjælp i vente.

anja enggren

Hvad får du ud af dette onlinekursus?

Med dette 6-ugers onlinekursus, får du de 2 vigtigste metoder til at opnå bedre søvn, og dermed også indsigter, råd og planer til at finde tilbage til den gode søvn. Du får viden om:

Du får adgang til en ny lektion hver uge sammen med planer for, hvad du kan gøre for at forbedre din søvn. 

Der er ikke noget quick fix. At komme tilbage på det gode søvnspor kræver, at du er parat til at ændre vaner og være tålmodig. Men gør du det, vil resultatet også vise sig. Metoderne er evidensbaserede og anerkendte. 

Hvor vigtig er den gode søvn for dig?

For de fleste er søvnen afgørende for, hvordan man kommer igennem dagen. Er det med glæde, overskud og nysgerrighed på, hvad dagen bringer, eller er det allerede op ad bakke, når vækkeuret ringer, fordi du enten faldt sent i søvn eller har været vågen mange gange i løbet af natten. Eller måske vågnede du før vækkeuret.

Søvnen påvirker vores humør og har stor indflydelse på, hvordan vi præsterer, hvordan vi tager imod læring, hvordan vi socialiserer mv. Og som nævnt tidligere restituerer vores krop, når vi sover, og derfor kan vi også blive syge af manglende søvn over længere tid. Der er altså kun gode grunde til at få den gode søvn tilbage.

Hvorfor vælge mig til at hjælpe dig?

Som både søvnvejleder, stresscoach og sorgrådgiver har jeg de bedste forudsætninger for at hjælpe dig i mål med en bedre søvn. At jeg i høj grad også forstår og genkender stressproblematikkerne er vigtigt i forhold til søvnen. 

Personligt har jeg selv været påvirket af dårlig søvn i længere perioder, og jeg ved derfor, hvor ødelæggende en dårlig søvn kan være for din livskvalitet. 

Som søvnvejleder er jeg interesseret i, at du får den optimale søvn, som kan være nøglen til at løse mange andre udfordringer i dit liv, herunder stress. 

anja enggren

Individuelt søvnforløb

Udover onlinekurset kan du også vælge mit Søvnforløb, som er individuel søvnvejledning, hvor jeg ud fra en 14 dages søvndagbog lægger en personlig plan for din søvn. Planen bliver justeret jævnligt, og du bliver støttet og rådgivet tæt, indtil din gode søvn er tilbage.

Anja_Enggren_0361 kopi
Scroll til toppen

Drømmer du om en hverdag med glæde, energi og overskud?

Få adgang til Anja Enggrens Inspirationsunivers og tag dermed de første skridt mod bedre livskvalitet.

Find webinaret Nej tak til stress – Ja tak til bedre søvn, test, lydfiler, stress-og søvnråd mv.

Du tilmelder dig samtidig nyhedsbrevet primært vedr. stress, sorg og søvn – nul spam.