ONLINE SØVNFORLØB

DIN VEJ TIL GOD OG NOK SØVN

Find tilbage til den gode søvn, når det passer dig

Tilmeld dig onlinekurset

Få opskriften på den gode søvn

Glæd dig til en masse viden om søvn, søvnadfærd, søvnhygiejne, søvnstruktur samt søvnrytme. Du får også lydfil til afspænding og bliver guidet hele vejen. 

Gå ikke glip af det, du ikke vidste om søvnproblemer og søvnbesvær.

LIDER DU AF SØVNproblemer?
FÅ OPSKRIFTEN PÅ DEN GODE SØVN

Manglende søvn og søvnbesvær kan æde din livskvalitet. Den æder dit humør, dit velvære, dit helbred og kan være årsagen til stress. Måske har du vænnet dig til, at det er sådan, du har det, men du behøver ikke at nøjes. Få styr på din søvn og få dit liv tilbage med energi og overskud.

Forestil dig, at du vågner frisk og veludhvilet og springer ud af sengen med forventningen om, at en ny dejlig dag venter. Det lyder godt, ikk’? Men for dig, der over længere tid, måske måneder eller år, ikke har sovet godt og nok, kan det næsten lyde utopisk. 

Nogle af de mest almindelige årsager til søvnbesvær og søvnproblemer, kan skyldes: 

Uanset årsagen til dine søvnproblemer, kan du få hjælp til at genoprette og tage de første skridt mod den gode søvn med dette onlinekursus.

Du er formentlig ikke i tvivl om, at du får nok søvn eller for lidt søvn, da manglende søvn påvirker din dag. Mange har imidlertid “vænnet” sig til, at sådan er det for dem. Eller de har overbevist sig selv om, at de kan klare sig med få timer. Men får de først oplevelsen af at være udhvilede, er de ikke i tvivl om, hvordan det burde være. 

Der er forskellige tegn på, at du får for lidt søvn:

Er du i tvivl, om du lider af søvnmangel?

Denne lille test giver dig indikationer af, hvor søvnig du er?

Kan du genkende dig selv i disse ting?

anja enggren søvnvejleder

Hvad får du ud af dette kursus om god søvn?

Med dette 6-ugers onlinekursus, får du de 2 vigtigste metoder til at opnå bedre søvn, og dermed også indsigter, råd og planer til at finde tilbage til den gode søvn. Du får viden om:

Du får adgang til lektionerne og kan selv styre forløbet, så det passer ind i din hverdag. Du får serveret planer, materiale og guides til at forbedre din søvn uge for uge.  

Der er ikke noget quick fix. At komme tilbage på det gode søvnspor kræver, at du er parat til at ændre vaner og være tålmodig. Men gør du det, vil resultatet også vise sig. Metoderne er evidensbaserede og anerkendte.

Hvor vigtig er den gode søvn for dig?

For de fleste er søvnen afgørende for, hvordan man kommer igennem dagen. Er det med glæde, overskud og nysgerrighed på, hvad dagen bringer, eller er det allerede op ad bakke, når vækkeuret ringer, fordi du enten faldt sent i søvn eller har været vågen mange gange i løbet af natten. Eller måske vågnede du før vækkeuret.

Søvnen påvirker vores humør og har stor indflydelse på, hvordan vi præsterer, hvordan vi tager imod læring, hvordan vi socialiserer mv. Og som nævnt tidligere restituerer vores krop, når vi sover, og derfor kan vi også blive syge af manglende søvn over længere tid. Der er altså kun gode grunde til at få den gode søvn tilbage.

Hvorfor vælge mig til at hjælpe dig?

Som både søvnvejleder, stresscoach og sorgrådgiver har jeg de bedste forudsætninger for at hjælpe dig i mål med en bedre søvn. At jeg i høj grad også forstår og genkender stressproblematikkerne er vigtigt i forhold til søvnen. 

Personligt har jeg selv været påvirket af dårlig søvn i længere perioder, og jeg ved derfor, hvor ødelæggende en dårlig søvn kan være for din livskvalitet. 

Som søvnvejleder er jeg interesseret i, at du får den optimale søvn, som kan være nøglen til at løse mange andre udfordringer i dit liv, herunder stress. 

Sovecoach, sove coach, søvncoach, søvnvejleder, søvnvejleder københavn, søvncoach københavn, sovecoach københavn

anja enggren sorgrådgiver
anja enggren

Individuelt søvnforløb

Udover onlinekurset kan du også vælge mit Søvnforløb, som er individuel søvnvejledning, hvor jeg ud fra en 14 dages søvndagbog lægger en personlig plan for din søvn. Planen bliver justeret jævnligt, og du bliver støttet og rådgivet tæt, indtil din gode søvn er tilbage.

Læs mere om individuelt søvnforløb

Scroll to Top

Drømmer du om en hverdag med glæde, energi og overskud?

Få adgang til webinaret… 

“Nej tak til stress – Ja tak til bedre søvn” 

og få værktøjer til at komme stress til livs samt gode søvnråd til at optimere din søvn fra i dag. 

Du tilmelder dig samtidig inspirerende nyhedsbrev om stress og søvn, nyheder og kurser – nul spam.