fbpx

Nyt liv uden stress

Find din nye vej
Din vej ud af stress

Genfind glæde, energi og overskud

Få Glæde, energi og overskud

Drømmer du om et liv i ro og balance, hvor du kan mærke en grundlæggende glæde boble, og hvor du har energi og overskud til at passe på dig selv og gøre dig selv og andre glade?

Men føler du stadig, at det er…

Så er det måske på tide at gøre op med U’erne og erstatte dem med Ahhhh – nemlig den endelige beslutning om, at …

DU ER DEN VIGTIGSTE I DIT LIV

Hvis det kommer helt bag på dig, eller du er direkte uenig, vil jeg opfordre dig til at læse videre.

Nogen vil måske mene, at det er børnene, der er vigtigst. Andre vil mene, det er familien generelt, og måske mener nogen, at det er arbejdet. Men lad mig bare gentage endnu en gang. DU ER DEN VIGTIGSTE I DIT LIV. Hvis du sidder i flyet og iltmaskerne falder ned fra loftet, hvem bliver du så bedt om at hjælpe først? Nemlig – DIG. Du kan nemlig ikke hjælpe andre, før du har hjulpet dig selv.

Hvem kan hjælpe dig? Det kan du!

Og første step er at tage beslutningen om at VILLE det.

Men du behøver ikke gøre det alene. Jeg kan hjælpe dig. Så stop med at drømme om et liv i ro og balance. Beslut i stedet for, at det er det, du vil have. Det er det, du har ret til!

Du er det værd, og det er muligt, og når du har besluttet dig for, at det er sandt, tager du ansvar for dit liv, du drager omsorg for dig selv, og du tager dig selv alvorligt.

Stressforløbet strækker sig over 2 – 3 måneder.

Er du klar på rejsen mod et liv uden stress?

Et liv uden stress med fornyet energi og overskud og en gang for et stort farvel til stress og ikke på gensyn!

Stress kan komme af mange årsager og stress er individuelt. Hvad der stresser dig, behøver ikke stresse din kollega. Det kan endda være, at kollegaen får energi af det. Omvendt kan du få energi af noget, din kollega synes er rigtig svært. Vi er nemlig forskellige og således er det også forskellige situationer, der kan forårsage vores stress. Dermed har jeg også sagt, at alle kan blive stressede, hvis omstændighederne er til det. Ofte hører man, at det kommer helt bag på nogen, at de kunne blive stresset. ”Jeg troede, ikke det kunne ramme mig”. Men det kan det. Den gode nyhed er, at du også kan få det godt igen, og det kan jeg hjælpe dig med.

Dit udbytte af denne rejse er...

Uden Anja var jeg ikke kommet OVENPÅ så hurtig

”Da jeg startede hos Anja, havde jeg flere tegn på stress. Anja hjalp mig til stille og roligt med at få overblik over min hverdag igen. Hendes gode råd og vejledning hjalp mig til at sove bedre, få uroen ud af kroppen og trække vejret helt ned i maven. Min personlige lydfil var jeg både rørt og taknemmelig for. Den ramte mine ømme punkter utrolig godt, og med en dejlig, behagelig og tillidsfuld stemme, guidede Anja mig i lydfilen til at arbejde videre med mine ønsker og mål. Anja er et omsorgsfuldt og dejligt menneske og uden hendes støtte, var jeg ikke kommet så hurtigt ovenpå igen. Jeg kan varmt anbefale Anja som stresscoach.”
Susanne
Miljøingeniør
”Jeg mærkede tydeligt at både samtalerne og redskaberne gjorde en forskel hver dag. Jeg har lært utroligt meget af at blive stresscoachet af Anja, og jeg har været rigtig glad for forløbet, da Anja lærte mig at prioritere og tænke på mig selv. I dag bruger jeg stadig redskaberne og er blevet bedre til at mærke efter og tænke på mig selv. Jeg vil helt klart anbefale Anja som stresscoach”.
Rikke
Constroller
"Anja hjalp mig, da jeg var helt nede og skrabe bunden med en belastningsreaktion ovenpå en meget intens og udfordrende periode på arbejdet. Hendes, i starten, helt konkrete øvelser, eksempelvis den halve times gå-tur om dagen, faste sovetider - minimum 8 timer og mindfulness, var lige hvad jeg havde brug for for at genfinde roen indeni. Og jeg begyndte stille og roligt at have lyst til livet igen. Senere fulgte afklaring af værdier for bedre at kunne prioritere og finde frem til uhensigtsmæssige vaner, samt træning i nye leveregler. Hårdt arbejde ja, men hele tiden under virkelig kompetent vejledning fra Anja, som med sin åbne og ikke-vurderende tilgang, skaber det tillidsfulde rum, der er behov for."
Anna
Projektleder
”Tusind tak for hjælpen! Jeg kan slet ikke finde ord, der kan beskrive den taknemmelighed og store betydning af din hjælp i mit liv”.
Christina
Projektleder

din rejse vil bestå af...

Du har allerede taget et vigtigt skridt i den rigtige retning – du er nysgerrig på, hvem der kan hjælpe dig på vej i en positiv retning.

Din rejse vil bestå af…

Kan du ikke vente? Det behøver du heller ikke. Book en afklarende samtale, så vi kan finde ud af, om vi er et godt match. Alle rejser starter med en gratis samtale. Men skynd dig – der er kun få samtaler tilbage i denne måned.

Det første skridt er det største

Tag dig selv alvorligt

Det her er for dig, hvis...

  • Du har besluttet, at stress i dit liv er fortid
  • Du har besluttet, at du ønsker energi og overskud tilbage i dit liv
  • Du har besluttet, at du vil passe på og prioritere dig selv
  • Du er enig i, at du er den vigtigste i dit liv

Fordi jeg tog et aktivt valg om at få det bedste ud af livet, lever jeg i dag et liv, som jeg er glad for, hvor især dét at kunne hjælpe andre udgør en stor del af motivationen og glæden.

Start i dag. Prioriter dig og dit liv, som du er den vigtigste i. Giv dig selv en gave og …

mediter dig ud af stressen

Drømmer du om en hverdag med glæde, energi og overskud?

Få hjælp her og nu. Start i dag.

Få tilsendt 5 konkrete råd samt en lydfil til afspænding.

Herefter modtager du inspiration til at tage de næste skridt mod at genfinde glæde, energi og overskud.