GENFIND FODFÆSTE I DIT LIV

FÅ OVERSKUD, ENERGI OG GLÆDE

Anja Enggren - Hvem er jeg?

Jeg hedder Anja Enggren, og driver min egen virksomhed for at gøre en forskel for mine medmennesker. Som trivselskonsulent med en baggrund som stresscoach, sorgrådgiver og søvnvejleder hjælper jeg mennesker med at genfinde fodfæste, glæde, energi og overskud i deres liv – kort sagt livskvalitet. Jeg bruger min egen livshistorie og -erfaring kombineret med en faglig værktøjskasse, og jeg oplever, at det er et godt udgangspunkt for et tillidsbaseret samarbejde. Som forfatter af bogen ”Bliver jeg glad igen” tog jeg selv for godt 10 år siden vigtige skridt til at finde mig selv i en ændret virkelighed

Hvordan hjælper jeg dig?

Min værktøjskasse er fyldt op med redskaber og metoder opbygget gennem en lang livserfaring og erhvervskarriere i nogle af Danmarks største virksomheder, senest Novo Nordisk, HR. Fra diverse uddannelser, kurser og certificeringer plukker jeg de værktøjer, der giver mening for den enkelte. Alle forløb er naturligvis individuelle og tager udgangspunkt i dig.

anja enggren sorgrådgiver

mine styrker

nærvær - empati - rummelighed

Hos mig møder du nærvær, empati og rummelighed. Det er vigtige egenskaber i mødet med et andet menneske, som jeg hjælper og støtter i en proces. Et tillidsfuldt rum er altafgørende og ved at lytte til både det verbale og det nonverbale, fornemmer jeg, hvad der skal til for at hjælpe dig på vej i dit liv. 

Mine egne bump på vejen, har jeg vendt til styrker. Det er mine bump, der motiverer mig til at leve et godt og glad liv – hver dag. Det kan jeg også hjælpe dig med. Jeg har selv været pårørende til kræftsyg. Jeg har mistet min mand og har lært at leve med min sorg. Jeg har været i kompliceret sorg og stress, og alligevel fået min datter igennem hendes sorg. Og jeg har selv været kræftsyg i kortere periode. Også søvn har været en udfordring for mig i mange år. 

Kort sagt – jeg ved, hvad du taler om, og guider dig videre fra dit udgangspunkt. 

Uden Anja var jeg ikke kommet OVENPÅ så hurtig

”Da jeg startede hos Anja, havde jeg flere tegn på stress. Anja hjalp mig til stille og roligt med at få overblik over min hverdag igen. Hendes gode råd og vejledning hjalp mig til at sove bedre, få uroen ud af kroppen og trække vejret helt ned i maven. Min personlige lydfil var jeg både rørt og taknemmelig for. Den ramte mine ømme punkter utrolig godt, og med en dejlig, behagelig og tillidsfuld stemme, guidede Anja mig i lydfilen til at arbejde videre med mine ønsker og mål. Anja er et omsorgsfuldt og dejligt menneske og uden hendes støtte, var jeg ikke kommet så hurtigt ovenpå igen. Jeg kan varmt anbefale Anja.”
Susanne
Miljøingeniør

Anja Enggren - faglig Baggrund

Udover mangeårig erhvervserfaring fra store danske virksomheder har jeg løbende suppleret min uddannelse med relevante kompetencer:

Jeg er certificeret stresscoach fra Forebyg Stress, som er den førende stresscoachuddannelse i Danmark v/Bjarne Toftegaard. Konceptet anvendes i nogle af Danmarks største virksomheder. Konceptet er også en del af forskningsprojektet IBBIS, som handler om at få stresssygemeldte borgere tilbage i arbejde. Forskningsprojekt viser, at stresscoaching, som tilbyder konkrete værktøjer til at håndtere hverdagen, ofte er mere effektivt end almindelig psykologhjælp.

Om anja enggren stresscoach sorgrådgiver søvnvejleder

Artikler

Inspiration & omtale

Scroll to Top