Få hjælp til at genfinde glæden gennem essentielle samtaler

– og find fodfæste igen

samtaler og kærlige råd

Selv har jeg været ramt af sorg, som jeg på en den ene side forsøgte at håndtere og på den anden side prøvede at gemme væk. Sorgen indhentede mig. I årene efter var mine følelser til dels lammede. Jo vist, kunne jeg have det sjovt, men ikke finde den dybtfølte glæde. Jeg gik meget bevidst i gang med at finde den igen. Set i bakspejlet var mange af mine symptomer fuldstændig sammenfaldende med det, en alvorligt stressramt kan opleve. Jeg anvendte intuitivt og med professionel hjælp værktøjer, der hjalp mig tilbage til glæden.

Er du på lignende måde sorgramt og kan genkende min personlige historie, kan jeg hjælpe dig på vej ved at anvende professionelle coachingværktøjer kombineret med egne erfaringer.

Under min sorgbearbejdelse havde jeg stor glæde af en sorggruppe. Det gjorde en stor forskel for mig at dele mine tanker og følelser med nogen, der var i øjenhøjde med mig og havde prøvet det samme.

Jeg kan tilbyde dig den selvsamme øjenhøjde kombineret med råd og værktøjer, der langsomt kan hjælpe dig med at glæde dig over de små ting i hverdagen igen, som får dig tilbage på sporet. Måske finder du et nyt spor, ligesom jeg gjorde.

Coach Anja Enggren

Glæde

Find ny mening

Før eller siden bliver vi alle mindet om, hvor sårbart livet er. Men det er også her, vi forstår, hvor vigtigt, det er, at vi lever, det liv vi ønsker at leve og griber lykkens små øjeblikke, og handler på vores drømme.

Når vi står midt i en sorg eller en krise eller på anden vis møder modgang i livet, kan vi have brug for at blive mødt og forstået eller bare lyttet til. Og vi kan have brug for hjælp til at blive guidet i den rigtige retning, så vi igen kan finde accept af det, vi ikke kan gøre noget ved, og dermed ny mening og glæde i livet.

sorg - et tabu?

Kender du det, at en bekendt skifter fortov eller kigger ned i vejen, fordi de ikke ved, hvad de skal sige til dig?

Sorg er en svær størrelse og stadig et taburiseret emne, som mange har svært ved at håndtere – ikke mindst omgivelserne. Heldigvis har vi i Danmark vigtige organisationer og foreninger, der tager emnet op. Og også den komplicerede sorg er blevet et tema.

OBS! Det er vigtigt at understrege, at jeg ikke er uddannet til at håndtere traumer, depression og kompliceret sorg. Her anbefaler jeg, at du opsøger din læge.

Drømmer du om at blive glad igen?

Få en gratis lydfil, der kan støtte dig i processen og samtidig give dig mental ro og afspænding.