fbpx

Værsgo, her er din afspændingslydfil

Tak for din interesse og velkommen til din gratis lydfil, som kan hjælpe dig med at få øje på glæde samt give dig mental ro og afspænding. Du kan lige om lidt gå i gang med at lytte til lydfilen. 

Du har taget det første lille skridt i retning mod en hverdag, hvor sorgen skygger mindre, og glæden får lov til at boble. Og selvom det er et lille skridt, er det første nogen gange det største.

At føle sorg er menneskeligt, og ingen mennesker går gennem livet uden at opleve sorg. Sorg er tæt forbundet med glæde. Vi sørger, fordi noget eller nogen har givet vores liv mening.

Sorgen forsvinder aldrig, men vi kan lære at leve med den, og måske kan sorgen endda lære os at leve. Den kan være drivkraften til at få øje på nye ting, der kan skabe glæde og mening i vores liv, samtidig med at vi rummer sorgen og heler.

Lyt til lydfilen en gang om dagen eller efter behov og mærk hvordan den over tid, hjælper dig med at få øje på nye glæder i dit liv.  

Her kan du downloade lydfilen til at afspænde og finde ro og fred med dit savn, og som bonus kan du også finde forordet til bogen “Bliver jeg glad igen?”. 

Jeg ønsker dig alt det bedst på din vej mod at bringe mere glæde ind i dit liv, så du kan blive glad igen. Start allerede i dag. Husk, du er den vigtigste i dit liv, og når du er glad, kan du også gøre andre glade.

Kærlig hilsen

Anja Enggren

Stresscoach & Sorgmentor

Drømmer du om en hverdag med glæde, energi og overskud?

Få hjælp her og nu. Start i dag.

Få tilsendt 5 konkrete råd samt en lydfil til afspænding.

Herefter modtager du inspiration til at tage de næste skridt mod at genfinde glæde, energi og overskud.