WEBINAR
NEJ TAK TIL STRESS
JA TAK TIL BEDRE SØVN

Få energi, overskud og glæde

Stress og søvnproblemer æder din livskvalitet og truer dit helbred på den lange bane fysisk som psykisk. Psykisk kan du bl.a. udvikle angst og depression. Fysisk kan overvægt og en række livsstilssygdomme være resultatet af ubalance og langvarig stress samt manglende restituerende søvn.

Forestil dig i stedet et liv, hvor du sover godt og nok hver dag, og stress ikke længere er en del af dig. Du har taget styringen i dit liv, har overskud til at træffe gode beslutninger for dig selv og måske også din familie, og du føler dig ikke længere som en jaget zebra, men snarere som løven med overblikket. Du ved, hvordan du prioriterer og passer godt på dig selv og har fundet den gode balance, da du altid får ladet dine batterier op igen.

 

Tag med på dette webinar og bliv inspireret til at finde din vej ud af stress og drej ind på sporet mod en bedre søvn, der giver glæde, energi og overskud til dig selv og dem, du holder af. Få kort sagt din livskvalitet tilbage.

Du får bl.a…

Med dette gratis webinar kan du tage dit første vigtige skridt ud af din stress dagen efter webinaret, så du igen mærker…

Beslut dig en gang for alle for, at dit liv er for kort til stress og dårlig søvn. Gå ikke glip af muligheden for at genfinde din livskvalitet.

 

Find webinaret nedenfor og se det, når det passer dig. 

Uden Anja var jeg ikke kommet OVENPÅ så hurtigt

anja enggren

derfor kan jeg hjælpe dig

Mange års livs- og erhvervserfaring med mennesket i centrum og en bagage fyldt med empati, intuition, værktøjer og uddannelser er mine vigtigste redskaber til at hjælpe dig med stress, sorg og søvn. 

Det vigtigste i mit liv er, at mit liv giver mening. Det gør det, når jeg sender endnu et menneske ud af døren, stærkere og gladere, end da han/hun kom. 

Jeg har i mange år beskæftiget mig med udvikling af mennesker og keret for deres trivsel, indtil jeg i 2019 for alvor besluttede mig for at gøre det til min levevej. 

Særligt stress, sorg og søvn har min interesse. Det skyldes personlig erfaring, hvilket jeg aktivt bruger til at kunne sætte mig ind i andre menneskers situation og udfordring. Den personlige og erhvervsmæssige erfaring kombineret med flere uddannelser inden for stress, sorg og søvn, gør mig i stand til at hjælpe dig med at blive stressfri, støtte dig i din sorg samt hjælpe dig med dine søvnproblemer, så du igen kan sove godt og nok. 

Stress- og søvnforløb

Stress- og søvnforløb strækker sig over 2 – 3 måneder.

 

Er du interesseret i et kombineret stress-og søvnforløb, book en afklarende samtale og hør mere. 

Scroll to Top

Drømmer du om en hverdag med glæde, energi og overskud?

Få adgang til Anja Enggrens Inspirationsunivers og tag dermed de første skridt mod bedre livskvalitet.

Find webinaret Nej tak til stress – Ja tak til bedre søvn, test, lydfiler, stress-og søvnråd mv.

Du tilmelder dig samtidig nyhedsbrevet primært vedr. stress, sorg og søvn – nul spam.