VIL DU STRESS OG SØVNLØSHED TIL LIVS?
FÅ HJÆLP TIL SØVNLØSHED OG STRESS

FÅ ADGANG TIL WEBINARET
NEJ TAK TIL STRESS - JA TAK TIL BEDRE SØVN

Få energi, overskud og glæde

Stress, søvnproblemer og søvnløshed æder din livskvalitet og truer dit helbred på den lange bane fysisk som psykisk. Psykisk kan du bl.a. udvikle angst og depression. Fysisk kan overvægt og en række livsstilssygdomme være resultatet af ubalance og langvarig stress samt manglende restituerende søvn.

Forestil dig i stedet et liv, hvor du sover godt og nok hver dag, og stress ikke længere er en del af dig. Du har taget styringen i dit liv, har overskud til at træffe gode beslutninger for dig selv og måske også din familie, og du føler dig ikke længere som en jaget zebra, men snarere som løven med overblikket. Du ved, hvordan du prioriterer og passer godt på dig selv og har fundet den gode balance, da du altid får ladet dine batterier op igen.

 

Søvnvejleder anja enggren

Tag med på dette webinar og bliv inspireret til at finde din vej ud af stress og drej ind på sporet mod en bedre søvn, der giver glæde, energi og overskud til dig selv og dem, du holder af. Få kort sagt din livskvalitet tilbage, og lad søvnløshed og søvnproblemer være fortid.

Du får bl.a…

Med dette gratis webinar kan du tage dit første vigtige skridt ud af din stress dagen efter webinaret, så du igen mærker…

Beslut dig en gang for alle for, at dit liv er for kort til stress og dårlig søvn. Gå ikke glip af muligheden for at genfinde din livskvalitet.

Find webinaret i onlinemodulet Inspirationsunivers Stress-Sorg-Søvn.

Uden Anja var jeg ikke kommet OVENPÅ så hurtigt

anja enggren sorgrådgiver

derfor kan jeg hjælpe dig

Mange års livs- og erhvervserfaring med mennesket i centrum og en bagage fyldt med empati, intuition, værktøjer og uddannelser er mine vigtigste redskaber til at hjælpe dig med stress, sorg og søvn. 

Det vigtigste i mit liv er, at mit liv giver mening. Det gør det, når jeg sender endnu et menneske ud af døren, stærkere og gladere, end da han/hun kom. 

Jeg har i mange år beskæftiget mig med udvikling af mennesker og keret for deres trivsel, indtil jeg i 2019 for alvor besluttede mig for at gøre det til min levevej. 

Særligt stress, sorg og søvn har min interesse. Det skyldes personlig erfaring, hvilket jeg aktivt bruger til at kunne sætte mig ind i andre menneskers situation og udfordring. Den personlige og erhvervsmæssige erfaring kombineret med flere uddannelser inden for stress, sorg og søvn, gør mig i stand til at hjælpe dig med at blive stressfri, støtte dig i din sorg samt hjælpe dig med dine søvnproblemer og søvnløshed, så du igen kan sove godt og nok. 

Søvnløshed og stress

Søvnløshed, søvnproblemer og stress er hverdag for alt for mange mennesker. Det er der mange årsager til, og den gode nyhed er, at du i langt de fleste tilfælde kan gøre noget ved det. 

Anja Enggren hjælper klienter ud af både søvnløshed, søvnproblemer, stress og sorg fra sin klinik i Kollerød, uden for Allerød, i Nordsjælland og kun 25 min. transport fra København. Som certificeret stresscoach, søvnvejleder og søvncoach samt sorgrådgiver har hun de bedste faglige og personlige forudsætninger for at hjælpe dig i mål, så du kan genfinde fodfæste og livskvalitet. 

Søvnforløb er trygge 1:1 forløb, hvor du bliver fulgt og guidet i mål med din søvn i 3 måneder. 

Stresscoaching og stressforløbet Din vej ud af stress er din sikre vej tilbage til et liv uden stress.

Scroll to Top

Drømmer du om en hverdag med glæde, energi og overskud?

Få adgang til Anja Enggrens Inspirationsunivers og tag dermed de første skridt mod bedre livskvalitet.

Find webinaret Nej tak til stress – Ja tak til bedre søvn, test, lydfiler, stress-og søvnråd mv.

Du tilmelder dig samtidig nyhedsbrevet primært vedr. stress, sorg og søvn – nul spam.