Kontakt Anja Enggren

Lad mig hjælpe dig

Ring eller skriv til mig for en afklarende samtale. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte mig for yderligere spørgsmål eller bestil tid direkte. 

Har du brug for akuttid, ring til mig. 

Skriv til mig eller book tid online

Sådan booker du

Udfyld ovenstående formular og jeg kontakter dig indenfor 24 timer eller…

Book din første tid eller 15 minutters gratis afklarende og helt uforpligtende telefonsamtale om, hvordan jeg kan hjælpe dig. 

Bestil tid – husk at vælge kalender (Kollerød eller København). 

Under Events kan du booke plads på mine kurser. 

I hjertet af københavn

et stenkast fra københavn

Klinik Anja Enggren - Stresscoach & sorgrådgiver

Smukt og lyst

Omgivelserne

Ad mindre landlige veje, næsten helt derude, hvor kragerne vender, og hvor fasaner og gæs ofte kigger forbi, ligger mine coachingfaciliteter omringet af marker og natur. Placeringen er et stenkast fra Hillerødmotorvejen, og kun 30-minutters køretur fra det centrale København.

Enten sidder vi i det lyse coaching-værelse med udsigt til markerne, men hvis vejret og du selv er til det, udnytter vi sagtens den frodige have og naturens helende og sjæleplejende effekter.

Mærk, hvordan naturen kan få dig til at slappe af i kroppen, når du er væk fra støj, trafik og travlhed.

RUTEVEJLEDNING

Når du er på Kollerød Bygade, skal du dreje ned ad en lille grusvej. Når grusvejen inden længe skilles, drejer du til venstre og følger atter vejen til ende forbi nr. 32. Her vil du finde nr. 30 og mig.   

Scroll to Top