Din vej ud af stress

Find din nye vej
Din vej ud af stress

Genfind glæde, energi og overskud

Få Glæde, energi og overskud

Drømmer du om et liv i ro og balance, hvor du kan mærke en grundlæggende glæde boble, og hvor energi og overskud er en del af din hverdag? En hverdag, hvor du er bevidst om og har værktøjerne til passe på dig selv nu og i fremtiden.

Men føler du, at det er…

Det er en helt naturlig følelse at have, der hvor du er lige nu, og derfor er din beslutning om at lande her et vigtigt skridt på vejen til at blive taget i hånden og fulgt sikkert på vej til at opnå det liv, du drømmer om – uden stress. DET ER MULIGT og JEG KAN HJÆLPE DIG. 

sig farvel til stress

 

For at det kan lykkes, er den allervigtigste beslutning, efter at du har erkendt din stress, at du vil gøre noget ved det. De færreste kan dog gøre det alene. Det svarer til, at du beslutter dig for at rejse til månen uden hjælp fra nogen, der ved noget om månerejser. Du har brug for viden og værktøjer, og du skal lære, hvordan du kan leve dit liv – uden at få stress igen. Du får nye gode vaner. 

Og på den rejse vil du lære, at du er den vigtigste i dit liv. Ja, det kan være en grænseoverskridende erkendelse og svært at sige højt, men hvis vi bliver i luftrummet, så tænk på situationen i flyet. Du sidder mageligt i sædet, og pludselig falder iltmaskerne ned fra loftet. Hvem bliver du bedt om at hjælpe først? Svaret er: DIG. Du kan nemlig ikke hjælpe andre, før du har hjulpet dig selv.

Er du klar til rejsen mod et liv uden stress?

Et liv uden stress med fornyet energi og overskud og en gang for alle et stort farvel til stress – og ikke på gensyn!

Stress kan komme af mange årsager, og stress er individuelt. Hvad der stresser dig, behøver ikke stresse din kollega eller din nabo. Det kan endda være, at kollegaen får energi af det, du bliver stresset af. Omvendt kan du få energi af noget, din kollega synes er rigtig svært. Vi er nemlig forskellige, og således er det også forskellige situationer, der kan forårsage vores stress. 

Dermed har jeg også sagt, at alle kan blive stressede, hvis omstændighederne er til det. Ofte hører man, at det kommer helt bag på nogen, at de kunne blive stresset. ”Jeg troede, det aldrig kunne ramme mig”. Men det kan det. Den gode nyhed er, at du også kan få det godt igen, og det kan jeg hjælpe dig med.

Dit udbytte af denne rejse er...

Uden Anja var jeg ikke kommet OVENPÅ så hurtig

”Da jeg startede hos Anja, havde jeg flere tegn på stress. Anja hjalp mig til stille og roligt med at få overblik over min hverdag igen. Hendes gode råd og vejledning hjalp mig til at sove bedre, få uroen ud af kroppen og trække vejret helt ned i maven. Min personlige lydfil var jeg både rørt og taknemmelig for. Den ramte mine ømme punkter utrolig godt, og med en dejlig, behagelig og tillidsfuld stemme, guidede Anja mig i lydfilen til at arbejde videre med mine ønsker og mål. Anja er et omsorgsfuldt og dejligt menneske og uden hendes støtte, var jeg ikke kommet så hurtigt ovenpå igen. Jeg kan varmt anbefale Anja som stresscoach.”
Susanne
Miljøingeniør
”Jeg mærkede tydeligt at både samtalerne og redskaberne gjorde en forskel hver dag. Jeg har lært utroligt meget af at blive stresscoachet af Anja, og jeg har været rigtig glad for forløbet, da Anja lærte mig at prioritere og tænke på mig selv. I dag bruger jeg stadig redskaberne og er blevet bedre til at mærke efter og tænke på mig selv. Jeg vil helt klart anbefale Anja som stresscoach”.
Rikke
Constroller
"Anja hjalp mig, da jeg var helt nede og skrabe bunden med en belastningsreaktion ovenpå en meget intens og udfordrende periode på arbejdet. Hendes, i starten, helt konkrete øvelser, eksempelvis den halve times gå-tur om dagen, faste sovetider - minimum 8 timer og mindfulness, var lige hvad jeg havde brug for for at genfinde roen indeni. Og jeg begyndte stille og roligt at have lyst til livet igen. Senere fulgte afklaring af værdier for bedre at kunne prioritere og finde frem til uhensigtsmæssige vaner, samt træning i nye leveregler. Hårdt arbejde ja, men hele tiden under virkelig kompetent vejledning fra Anja, som med sin åbne og ikke-vurderende tilgang, skaber det tillidsfulde rum, der er behov for."
Anna
Projektleder
”Tusind tak for hjælpen! Jeg kan slet ikke finde ord, der kan beskrive den taknemmelighed og store betydning af din hjælp i mit liv”.
Christina
Projektleder
"Anja er utrolig nærværende og dygtig til at skabe et trygt rum til lige den man er. I en kaotisk og svær tid, var Anja en stor støtte for mig og hjalp mig til at få øje på hvad der egentligt er vigtigt for mig, og hvordan jeg kunne komme videre med mine egne værdier på en god måde. Jeg vil til hver en tid give Anja mine varmeste anbefalinger."
Anne
Project Manager

din rejse vil bestå af...

Du har allerede taget et vigtigt skridt i den rigtige retning – du er nysgerrig på, hvem der kan hjælpe dig på vej i en positiv retning.

Din rejse vil bestå af…

Book en afklarende samtale, så vi kan finde ud af, om vi er et godt match. Alle rejser starter med en gratis samtale. 

Det første skridt er det største

Tag dig selv alvorligt

Det her er for dig, hvis...

  • Du har besluttet, at stress i dit liv er fortid
  • Du har besluttet, at du ønsker energi og overskud tilbage i dit liv
  • Du har besluttet, at du vil passe på og prioritere dig selv
  • Du er enig i, at du er den vigtigste i dit liv

Fordi jeg tog et aktivt valg om at få det bedste ud af livet, lever jeg i dag et liv, som jeg er glad for, hvor især dét at kunne hjælpe andre udgør en stor del af motivationen og glæden.

Drømmer du også om en hverdag – uden stress – som du glæder dig til at stå op til hver dag, så book en tid nu. Når det handler om stress, er tid en vigtig faktor. Jo før, jo bedre. 

fra tankemylder til tankero

Drømmer du om en hverdag med glæde, energi og overskud?

Få hjælp her og nu. Start i dag.

Få tilsendt 3 gratis videoer til at genfinde glæden i dit liv. 

Herefter modtager du inspiration til at tage de næste skridt mod at genfinde glæde, energi og overskud.