Din vej ud af stress

BLIV STRESSFRI MED STRESSFORLØB

STRESSFORLØB - DIN VEJ UD AF STRESS

tilbydes også online

Få Glæde, energi og overskud med stressforløb

Drømmer du om et liv i ro og balance, hvor du kan mærke en grundlæggende glæde boble, og hvor energi og overskud er en del af din hverdag? En hverdag, hvor du er bevidst om og har værktøjerne til passe på dig selv nu og i fremtiden.

Men føler du, at det er…

Det er en helt naturlig følelse at have, der hvor du er lige nu, og derfor er din beslutning om at lande her et vigtigt skridt på vejen til at blive taget i hånden og fulgt sikkert på vej til at opnå det liv, du drømmer om – uden stress. DET ER MULIGT og JEG KAN HJÆLPE DIG. 

sig farvel til stress

For at det kan lykkes, er den allervigtigste beslutning, efter at du har erkendt din stress, at du vil gøre noget ved det. De færreste kan dog gøre det alene. Det svarer til, at du beslutter dig for at rejse til månen uden hjælp fra nogen, der ved noget om månerejser. Du har brug for viden og værktøjer, og du skal lære, hvordan du kan leve dit liv – uden at få stress igen. Du får nye gode vaner. Og på den rejse vil du lære, at du er den vigtigste i dit liv. Ja, det kan være en grænseoverskridende erkendelse og svært at sige højt, men hvis vi bliver i luftrummet, så tænk på situationen i flyet. Du sidder mageligt i sædet, og pludselig falder iltmaskerne ned fra loftet. Hvem bliver du bedt om at hjælpe først? Svaret er: DIG. Du kan nemlig ikke hjælpe andre, før du har hjulpet dig selv.

Er du klar til at arbejde henimod et liv uden stress?

Et liv uden stress med fornyet energi og overskud og en gang for alle et stort farvel til stress – og ikke på gensyn!

Stress kan komme af mange årsager, og stress er individuelt. Hvad der stresser dig, behøver ikke stresse din kollega eller din nabo. Det kan endda være, at kollegaen får energi af det, du bliver stresset af. Omvendt kan du få energi af noget, din kollega synes er rigtig svært. Vi er nemlig forskellige, og således er det også forskellige situationer, der kan forårsage vores stress. 

Dermed har jeg også sagt, at alle kan blive stressede, hvis omstændighederne er til det. Ofte hører man, at det kommer helt bag på nogen, at de kunne blive stresset. ”Jeg troede, det aldrig kunne ramme mig”. Men det kan det. Den gode nyhed er, at du også kan få det godt igen, og det kan jeg hjælpe dig med.

Dit udbytte af alle stressforløb er...

Uden Anja var jeg ikke kommet ovenpå så hurtigt

Book en afklarende samtale, så vi kan finde ud af, om vi er et godt match. Alle rejser starter med en gratis samtale.

Det første skridt er det største

Et stressforløb er en investering i dit liv

Det her er for dig, hvis...

  • Du har besluttet, at stress i dit liv er fortid
  • Du har besluttet, at du ønsker energi og overskud tilbage i dit liv
  • Du har besluttet, at du vil passe på og prioritere dig selv
  • Du er enig i, at du er den vigtigste i dit liv eller gerne vil lære at tænke sådan.

Fordi jeg tog et aktivt valg om at få det bedste ud af livet, lever jeg i dag et liv, som jeg er glad for, hvor især dét at kunne hjælpe andre udgør en stor del af motivationen og glæden.

Drømmer du også om en hverdag – uden stress – som du glæder dig til at stå op til hver dag, så book en tid nu. Når det handler om stress, er tid en vigtig faktor. Jo før, jo bedre. 

Anja Enggren - stresscoach og sorgrådgiver i Allerød og online
anja enggren sorgrådgiver

derfor kan jeg hjælpe dig

Mange års livs- og erhvervserfaring med mennesket i centrum og en bagage fyldt med empati, intuition, værktøjer og uddannelser er mine vigtigste redskaber til at hjælpe dig med stress, sorg og søvn. 

Det vigtigste i mit liv er, at mit liv giver mening. Det gør det, når jeg sender endnu et menneske ud af døren, stærkere og gladere, end da han/hun kom. 

Jeg har i mange år beskæftiget mig med udvikling af mennesker og keret for deres trivsel, indtil jeg i 2019 for alvor besluttede mig for at gøre det til min levevej. 

Særligt stress, sorg og søvn har min interesse. Det skyldes personlig erfaring, hvilket jeg aktivt bruger til at kunne sætte mig ind i andre menneskers situation og udfordring. Den personlige og erhvervsmæssige erfaring kombineret med flere uddannelser inden for stress, sorg og søvn, gør mig i stand til at hjælpe dig med at blive stressfri, støtte dig i din sorg samt hjælpe dig med dine søvnproblemer, så du igen kan sove godt og nok. 

Scroll to Top

Drømmer du om en hverdag med glæde, energi og overskud?

Få adgang til webinaret… 

“Nej tak til stress – Ja tak til bedre søvn” 

og få værktøjer til at komme stress til livs samt gode søvnråd til at optimere din søvn fra i dag. 

Du tilmelder dig samtidig inspirerende nyhedsbrev om stress og søvn, nyheder og kurser – nul spam.